La biblioteca de Guissona acull fins el 30 de novembre l’exposició “Herbari blanc” de l’artista guissonenca Mercè Serra.

La exposició romandrà fins el proper 30 de novembre.

DISSABTE 05 NOVEMBRE 2011

La biblioteca de Guissona acull fins el 30 de novembre l’exposició “Herbari blanc” de l’artista guissonenca Mercè Serra.

 “L’herbari blanc” és la exposició de gravats en relleu de Mercè Serra Valls que ahir al vespre es va inaugurar a la biblioteca de Guissona. La exposició que romandrà fins el proper 30 de novembre cobra també el nom de Sàvia vellesa com mostra fotogràfica que relaciona la gent gran i els seus sabers remeis. Col·lectiva on participa Mercè Serra Valls, amb Montse Argerich, Xavier Calm, Mercè Rocadembosc i Jordina Tió.

La inauguració va anar acompanyada de la xerrada inaugural d'Astrid Van Ginkel de l’empresa segarrenca Fitomon sobre els “Sabers populars de les plantes” www.fitomon.com

 La inauguració va comptar amb la presència de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, on va destacar que fomentar els artistes de la comarca es molt important ja que d’aquesta manera es visualitza cap a l’exterior el treball dels bons i joves artistes que tenim a la Segarra.

L’acte va comptar amb una notable participació de públic que en la part final de la xerrada es va poder establir un col·loqui i es va procedir a la visita de la exposició per part dels assistents.

Moment de la xerrada

Dissabte, 5 de novembre de 2011

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat