LA BOIRA DEL SON, EL NOU VOLUM DE LA COL·LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE"

En el marc del DIA DEL CONTE, Guissona va presentar LA BOIRA DEL SON, el vuitè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE. L'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família.

DILLUNS 15 ABRIL 2019

 

 

En el marc del DIA DEL CONTE, Guissona va presentar LA BOIRA DEL SON, el vuitè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE. Per vuitena vegada, l'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família. A més, el disseny gràfic també està a les mans d'una altra noia guissoneca, l'Eva Guasch, tres joves artistes que ens porten any rera any un nou exemplar d'aquests contes que ens permeten conèixer tradicions, festes i espais de la nostra vila.

El passat dissabte, 13 d'abril, les autores van portar estrenar un nou llibre dirigit als petits de cada família, i que en aquesta edició, va ser presentat en el mateix entorn on passa major part de la història, la Font de l’Estany. En aquesta edició, amb l'objectiu de conèixer i descobrir el Doll de la Segarra i la seva peculiar meteorologia entre els més petits, el Piteu i la Llúcia viuen una nova aventura, aquesta vegada envoltats de la boira i l’entorn el de la Font de l’Estany.

La jornada va començar amb una petita caminada des de Guissona fins a la Font de l’Estany, i amb un esmorzar saludable a l’arribar.  Seguidament l’autora va narrar el conte als més petits. El museu de Guissona es va encarregar d’explicar la història del pou de la Font de l’Estany, que van obrir al públic per poder-se visitar.

El conte es pot adquirir a la llibreria de Guissona.