La Castanyada a Guissona

Divendres i dissabte Guissona s’omplirà d’activitats de CASTANYADA, sessions de contes de castanyada, tallers de manualitats amb castanyes i venda de castanyes a la plaça major.

DIVENDRES 30 OCTUBRE 2009

El divendres, 30 d’octubre, la contacontes Estrella de Contes explicarà contes de castanyada a la llar d’infants Patufet i a la Llar d’Infants del Col·legi Mare de Déu del Roser.

La mateixa contacontes es traslladarà a les 6 de la tarda a la Biblioteca, on explicarà contes de castanyada i de tardor, després de la sessió es repartirà castanyes entre tots els assistents. Aquestes sessions de contes promogudes des del Pla Educatiu d’Entorn pretenen fer arribar les tradicions populars de la nostra terra – com la castanyada – entre els més petits.

El dissabte, a partir de les 5 de la tarda els nois i noies de l’Agrupament Escolta Bella Iesso torraran i vendran castanyes a la Plaça Major i en el mateix espai i horari, l’Associació Eslava Oriental ha organitzat un taller de manualitats amb castanyes per a nens i nenes de 7 a 12 anys.

Amb tot això, esperem que gaudiu al màxim d’aquesta festa.