LA CAVALCADA DE REIS DE GUISSONA TINDRÀ UN RECORREGUT ITINERANT PER EVITAR AGLOMERACIONS

En aquest sentit, s’anul•la l’acte dels discursos al balcó de l’Ajuntament de la plaça Bisbe Benlloch. Guissona vol garantir així una celebració amb seguretat sanitària i seguint les mesures que dicta el Procicat.

DIMARTS 04 GENER 2022

 

La Cavalcada de Reis de Guissona recupera el format itinerant amb un nou recorregut, que passarà per carrers més amplis, per evitar aglomeracions.

Guissona enllesteix els preparatius per celebrar el proper dimecres 5 de gener, a partir de les 7 de la tarda, la tradicional Cavalcada de Reis, la qual recupera enguany el format itinerant (el gener passat s’optà per fer un campament reial al Pavelló 1 d’Octubre estàtic). Per garantir una festa segura i evitar aglomeracions, el recorregut de la desfilada tindrà el seu origen a l’Av. de Ponts, seguirà per l’Av 11 de Setembre i l’Av. Notari Roca Sastre fins arribar a la Plaça del Mil·lenari, on hi haurà un espectacle sorpresa de benvinguda a Ses Majestats. L’alcalde els lliurarà la clau que obra la porta a totes les cases.

 

Es recomana a les famílies que intentin evitar entrar en contacte amb els patges i pageses i saludin a Ses Majestats a peu de carrer garantint la distància d’un metre i mig entre persones i fent ús de la mascareta.

Els Kuartos 97, juntament amb Alea teatre i el suport de l’Ajuntament de Guissona, són els encarregats de dur a terme la cavalcada d’enguany, que ja fa dies que preparen. Cal agrair també la col·laboració dels comerços de Guissona, el voluntariat de 3r d’ESO a 1r de Batxillerat, la brigada municipal, els guàrdies municipals, els particulars que arrastren les carrosses, i tota la gent de de manera altruista i desinteressada fa que pugui esdevenir la festa més màgica de l’any.

 

Com cada any, es repartiran caramels sense gluten, aptes per a celíacs. Val a dir que també per motius de seguretat sanitària, s’ha anul·lat la visita posterior de ses Majestats als domicilis.

 

Us hi esperem!