LA CREMA DEL REI CARNESTOLTES I L'ARRIBADA DE LA QUARESMA DONEN PER FINALITZAT EL CARNAVAL A GUISSONA

Aquest dimecres de cendra es va donar per finalitzat el carnaval amb la lectura del testament del Rei Carnestoltes en el que deixava molta energia per la nova colla dels kuartos de segle, una cuina per la Manduca i Nèvia i il·lusió per l'aniversari dels Un, dos, tres, kuà, entre altres activitats.

DIJOUS 11 FEBRER 2016

LA CREMA DEL REI CARNESTOLTES I L'ARRIBADA DE LA QUARESMA DONEN PER FINALITZAT EL CARNAVAL A GUISSONA   

Aquest dimecres de cendra es va donar per finalitzat el carnaval amb la lectura del testament del Rei Carnestoltes en el que deixava molta energia per la nova colla dels kuartos de segle, una cuina per la Manduca i Nèvia i il·lusió per l'aniversari dels Un, dos, tres, kuà, entre altres activitats. Després de la lectura del testament es va cremar la imatge de fusta del Rei Carnestoltes a la foguera, mentre va aparèixer la Vella Quaresma, iniciant-se així el període de 40 dies de descans i menjar sa, fins a l'arribada de la primavera.

Aquesta breu representació va donar pas a la sardinada de la Brigada, que a causa de la pluja es va traslladar a la sala de plens, on es van repartir més de 500 sardines.

--

 

CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat