La Federació Catalana d'Handbol entrega la insígnia d'or a Pilar Subarroca

per la seva tasca davant el club de Guissona durant 30 anys, fomentant l'esport de base i l'handbol entre els infants de Guissona .

DILLUNS 17 OCTUBRE 2011

El passat 14 d'octubre es va celebrar  a la Fira de Sabadell la XXV  Festa de l'Handbol Català. Les noces de plata de la Federació Catalana d'Handbol ha estat l'acte social més important de la federació .

L'acte es va iniciar amb l'entrega dels guardons a les persones més rellevants de l'handbol i entre els guardonats van tenir reconeixement, lleidatans involucrats en aquest esport, entre ells, Camil Gómez qui va rebre un reconeixement especial per la seva tasca desde la coordinació esportiva de la Diputació de Lleida; la jugadora Anna Manaut, de Tarroja, va rebre la medalla de reconeixement de la FCH per haver estat internacional absoluta Femenina; insígnies d' argent de la FCH van ser per a l'expresident del Pardinyes , Xavier Piferrer i també pel President del C.Handbol Agramunt,  Antoni Figuera.

Pilar Subarroca, de l'ACLE Guissona, va rebre l ' insígnia d' or de la FCH per la seva tasca davant el club de Guissona durant 30 anys, fomentant l'esport de base i l'handbol entre els nens i nenes de Guissona . Una Insígnia que va emocionar a la guissonenca i que va rebre, amb molt orgull, de mans de Tomas Moral , President de la FCH.

Felicitats a tots els guardonats!