La fotografia d'Alba Reguant portada de la Festa Major 2010

Alba Reguant, una estudiant de veterinària originària de Guissona, ha estat la guanyadora del primer concurs de fotografia “Festa Major 2009 a Guissona” convocat per l’Oficina de Turisme de Guissona, amb la fotografia Cortina de llum

DIJOUS 04 FEBRER 2010

 

Alba Reguant, una estudiant de veterinària originària de Guissona, ha estat la guanyadora del primer concurs de fotografia “Festa Major 2009 a Guissona” convocat per l’Oficina de Turisme de Guissona, amb la fotografia Cortina de llum, una imatge del correfoc quan travessa el Portal de l’Àngel de la vila.

El premi consisteix en ser la portada del programa de Festa Major 2010 i la guanyadora també s’endurà un premi en efectiu de 200 €.

Amb un total de 16 fotografies presentades a concurs, algunes d’elles de guissonesos i guissoneses però també de veïns d’altres poblacions de la comarca, es considera que aquesta primera convocatòria ha estat un èxit de participació i es vol destacar, especialment, la qualitat de les obres.

Quedaran totes les imatges exposades a l’Espai Fassina a partir del dissabte 06 de febrer i fins el 28 del mateix mes.

L’Ajuntament i l’Oficina de Turisme de Guissona volen agrair la participació a totes aquelles persones que han donat la seva visió de la Festa Major a través d’aquestes fotografies.