LA FÚMIGA, CAP DE CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE GUISSONA 2024

El grup de música Valencià LA FÚMIGA serà el cap de cartell de la Festa Major de Guissona d’enguany.

DIMARTS 25 JUNY 2024

LA FÚMIGA, CAP DE CARTELL DE LA FESTA MAJOR DE GUISSONA 2024

 

El grup de música Valencià LA FÚMIGA serà el cap de cartell de la Festa Major de Guissona d’enguany. Ho ha comunicat aquest matí la regidora de festes, Agnès Pla i Ribalta, en l’acte de presentació del programa musical de nit de la Festa Major d’aquest 2024. “El plat fort d’enguany serà La Fúmiga, que portarà el seu darrer disc TOT ESTÀ PER FER, publicat el 2024. La nit de dissabte es completarà amb l’actuació de La Quinta i el Dj. David Beatz.

La regidora destaca que també hi haurà altres concerts com Vizuri i Dj. Ceba pel dijous dia 5, i La loca histèria, Fugados de Alcatraz i Dj. Bernat Marqueza pel divendres 6 que no ens deixaran indiferents.

Juntament amb la comissió de festes l’ajuntament està tancant els actes de la programació i es  farà pública en les pròximes setmanes. Serà un programa d’activitats dissenyat per a totes les edats i gustos, ja que també comptarà amb propostes teatrals, balls de tarda, activitats infantils, correfoc, correbars, sardanes, etc. Una festa major que també col·labora amb les entitats locals per la trobada de gegants, la trobada castellera i l’exitosa ‘Festa per tothom’ de dissabte a la tarda, on podem conèixer les diferents cultures que configuren Guissona.

La festa arrancarà el dia 5 de setembre amb el tradicional Pregó i Mos-toc de Festa major, i farà la cloenda el dia 8 de setembre amb el popular bingo musical.

 

Guissona, 25 de juny de 2024.