La guanyadora del concurs “Festa Major 2012 a Guissona” recull la primera de les motxilles viatgeres, “Guissona molt més!”

Campabadal ha rebut la primera "motxilla viatgera" de Guissona i se l'ha convidat a participar en el nou concurs de la vila a través d'Instagram.

DILLUNS 04 MARÇ 2013

La guanyadora del concurs “Festa Major 2012 a Guissona” recull la primera de les motxilles viatgeres, “Guissona molt més!”

 

Marta Campabadal, una estudiant de 16 anys resident a Bacelona, va ser la guanyadora del concurs  de fotografia “Festa Major 2012 a Guissona” convocat per l’Oficina de Turisme amb la imatge titulada “Enfaixant-se”, tal i com es va anunciar el passat mes de febrer. Aquest dissabte,  la regidora de Turisme, Sra. Anna Santacreu, ha entregat el premi del concurs, un xec de 200€. La fotografia també serà la portada del catàleg de la propera festa major. A més a més, Campabadal ha rebut la primera "motxilla viatgera" de Guissona i se l'ha convidat a participar en el nou concurs de la vila a través d'Instagram. Les bases d'aquesta nova experiència estan disponibles al web municipal i requereixen adquirir la motxilla a l'Ajuntament de la vila o al Museu Eduard Camps i dur-la arreu del món, captant-ne imatges i penjant-les a Instagram fins el 31 d'agost amb l’etiqueta #guissonames, entre les 10 millors es repartiran diferents premis.