La guissonenca Jordina Massaguer guanya el premi Jove Emprenedor

Tot i que un centre d’interpretació de la Segarra i Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet ha guanyat el primer premi de la 11a edició del Premi Jove Emprenedor a la Segarra, el segon lloc del premi ha estat per a la creació de la franquícia MAMIFIT a càrrec de Jordina Massaguer

DIMARTS 14 GENER 2014

Informa: Consell Comarcal de la Segarra

Segarra.- Un total de 4 joves concursants han presentat projectes empresarials creats a la comarca durant l’últim any. El jurat del concurs va avaluar diferents aspectes dels projectes com la creació de llocs de treball, la innovació en el sector dins la comarca, el grau d’inversió feta en la posada en marxa del projecte i l’ús de mesures d’estalvi i eficàcia d’aigua, entre d’altres. 

 
Els guanyadors del concurs han estat el Sr. Daniel Espejo Fraga per la creació d’un centre d’interpretació de la Segarra i Agrobotiga a Sant Guim de Freixenet, (1r premi), i la Sra. Jordina Massaguer Busqueta per la creació de la franquícia MAMIFIT. 
Els altres participants van ser un estudi de Disseny gràfic a Cervera i una Fusteria a Sant Guim de Freixenet.
 
L’acte de lliurament dels premis ha estat presidit pel Sr. Adrià Marquilles, President del Consell Comarcal de la Segarra, Sra. Anna Feliu, Coordinadora Territorial de Joventut a Lleida, juntament amb la consellera comarcal de joventut, la Sra. Imma Secanell, que van fer entrega del primer premi, un xec per valor de 1.000€ i l’entrega del segon premi, un xec per valor de 500€ als dos guanyadors del concurs.
 
El premi que ja arriba a l’onzena edició s’organitza des del Consell Comarcal de la Segarra, amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut, i el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, el SOC, el Fons Social Europeu i el “Ministerio de Empleo i Seguridad Social”