LA MÀGIA OMPLE DE GOM A GOM EL CENTRE CATÒLIC

Aquest diumenge s’ha iniciat a Guissona el ‘Cicle d’Arts Escèniques A prop’ omplint de gom a gom la sala del centre catòlic, exhaurint-se la totalitat de les localitats disponibles.

DILLUNS 01 DESEMBRE 2014

Aquest diumenge s’ha iniciat a Guissona el  ‘Cicle d’Arts Escèniques A prop’ omplint de gom a gom la sala del centre catòlic, exhaurint-se la totalitat de les localitats disponibles.

Es tracta d’una iniciativaque se celebrarà en diferents diumenges dels mesos de novembre de 2014, gener, febrer i març de 2015 a diferents sales representatives de Guissona, Corbins, Alcoletge, Alcarràs i la Seu d’Urgell, que pretén acostar al públic infantil màgia, titelles i circ en un format que s’ha definit coma ‘proper’ per tot el públic que assisteixi a les actuacions.

L’Ajuntament de Guissona i l’Institut d’Estudis Ilerdencs promouen aquesta iniciativa amb l’objectiu de de seguir promocionant el teatre entre els més joves, per seguir mantenint i potenciant la tradició teatral que sempre han tingut les comarques de Lleida, i fer-lo més proper a tot tipus d’audiència.

El calendari de les activitats s’inicià el diumenge 30 de novembre al Centre Catòlic de Guissona, amb l’espectacle ‘La maleta màgica’, a càrrec de La Cremallera Teatre que va captivar grans i petits durant l’hora que dura l’espectacle, una actuació molt participativa en la que la màgia i el bon humor van ser els elements destacables.

El cicle també compta amb les espectacles ‘La caputxeta vermella’, a càrrec de ‘El Sidral’ (titelles); l’espectacle ‘El circ Filixic’, a càrrec d’’’Improvisto’s i filigranes’’ (pallassos i circ); i l’espectacle ‘Beat Box Circus’, a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show (circ fusió).