LA MANDUCA SERVEIX UN SOPAR ROMÀ EXQUISIT

El dijous de capvespres a la romana es dóna cita amb el sopar romà de gala, enguany, un any més preparat i servit per l'Associació Gastronòmica La Manduca i diferents restauradors de la vila. Els 220 assistents al sopar han gaudit de les magnífiques menges així com de la posada en escena relacionada amb l'origen dels temps.

DISSABTE 20 JULIOL 2013

 El dijous de capvespres a la romana es dóna cita amb el sopar romà de gala, enguany, un any més preparat i servit per l'Associació Gastronòmica La Manduca i diferents restauradors de la vila.  Aquests, com ja va essent tradició han cuinat pels 220 comensals que han participat i gaudit d'aquesta cita anual amb un menú a base de crema de formatge amb torradetes, musclos i calamars, pollastre amb remolatxa i sindia i meló banyats amb vi dolç, tot això acompanyat d'un boníssim vi hipocràtic.

Durant el sopar, que a causa de la previsió de pluges enguany s'ha traslladat al pavelló, els comensals habituallats de romans han gaudit de l'espectacle l'ORIGEN DELS TEMPS, en el marc del qual s'han donat a conèixer els elements nou que es presenten en aquesta edició del Mercat Romà, un impressionant Saturn i un gegant de Júpiter, que el dia del Mercat lluiran a la plaça major de la vila