LA MARXA DELS CASTELLS AMB ARRIBADA I SORTIDA DES DE GUISSONA

El bon temps ha acompanyat aquest cap de setmana als gairebé 3000 caminadors que van participar a la Marxa dels Castells de la Segarra amb sortida i arribada des de Guissona i organitzada des del Centre Excursionista Guissonenc i del Centre Excursionista de la Segarra.

DIMARTS 11 MARÇ 2014

El Centre Excursionista Guissonenc i el Centre Excursionista de la Segarra van organitzar el passat diumenge, 9 de març la quinzena Marxa dels Castells de la Segarra, una marxa de regularitat de 54 Km, a més pels més agosarats enguany ha tingut lloc la cinquena Marxa dels Castells Plus amb una distancia de 81 Km, un desnivell positiu de 1172m i un màxim de temps de 12 hores.

La Marxa dels Castells ha comptat amb 2716 participants, dels quals un 85,94% han acabat la marxa. Hi han participat 815 dones i 1519 homes. El primer home en arribar fou Raul Butaci amb 4:08 i la primera dona Immaculada Gonzalez Ribes amb 5:15h, tot i això, la majoria de participants, un 23% van trigar entre 10 i 11 hores.

A la marxa dels Castells Plus han participat 85 persones, l’han acabat 64 persones, de la qual hi havia 6 dones i 58 homes.  El primer en arribar de la Marxa Plus fou  Pau Vives Xiol amb 07:04h i la primera dona Gemma Fontané Peralta amb 9:31h. La major part dels participants a la Marxa Plus han estat entre 9 i 10 hores a arribar-hi.

Enguany Guissona ha acollit la sortida i l’arribada dels participants de la marxa, amb la qual cosa, durant tot el cap de setmana els participants i familiars han visitat i gaudit la nostra vila acompanyats d’uns dies de primavera.

Des del Consistori felicitem als centres excursionistes organtizadors per la bona organtizació de tota la Marxa.