La millor actuació de Margeners de Guissona

dissabte 18 a Tarragona

DIMARTS 21 OCTUBRE 2008

Els Margeners de Guissona van actuar aquest dissabte a Tarragona, juntament amb Castellers de Lleida i Xiquets de Tarragona.

L'actuació, que va ser molt profitosa per les dues colles de ponent, es va realitzar al local dels Xiquets davant l'amenaça de pluja.

Un 4 de 7 amb agulla molt ben exectutat va obrir l'actuació de Margeners, en segona ronda, van assaltar un castell totalment nou pels de la Segarra, el 3 de 7 amb agulla. En el castell, l'estructura del 3 va patir a partir de la carregada, però va deixar un pilar al mig clavat, on l'enxaneta no s'adonava de les ordres de baixar. El pilar es va acabar descarregant perfectament.

En l'última ronda, i gràcies al gran nombre de camises que portàven margeners, van poder descarregar un 5 de 7 molt treballat però ben defensat, sobretot als pisos superiors. Van rematar la feina amb un pilar de 5, signant així la millor actuació del seu historial.

Els Castellers de Lleida, per la seva banda, van començar l'actuació amb el 4 de 8 molt ben controlat en tot moment. Amb baixes a nivell de tronc, es van haver de conformar amb un 2 de 7 i un 5 de 7 clavats.

Els Xiquets de Tarragona, tot i actuar a casa van haver de conformar-se amb el seu primer 3 de 7 amb agulla, un 3 de 8 molt treballat en tot moment i un 5 de 7 molt correcte.

La pròxima actuació de Margeners serà el dia 25 d'octubre amb Minyons de Terrassa i Castellers de la Vila de Gràcia a Terrassa, en la diada del local dels Terrassencs.

 

4 de 7 amb agulla


Text: Eric Santesmasses
Foto: 4de7 amb agulla. Arxiu Margeners.