LA NOVA CONSELLERA DE GOVERNACIÓ VISITA GUISSONA

La nova consellera del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar Guissona el passat dimecres, 27 de gener, per portar a terme una visita institucional a la vila. Va visitar l'Ajuntament, el Museu i la Corporació Alimentària de Guissona.

DIJOUS 28 GENER 2016

La nova consellera del departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, va visitar Guissona el passat dimecres, 27 de gener, per portar a terme una visita institucional a la vila.

A l’Ajuntament la van rebre l’Il·lm Sr. Xavier Casoliva, alcalde de la vila; l’il·lm. Sr. Ramon Farré, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Lleida; el Sr. Joaquim Ferrer, secretari d’Administracions Locals de Governació, Administracions Públiques i Habitatge i el  Sr. Jordi Curcó, director de Serveis Territorials del departament de Governació a Lleida; acompanyats d’altres membres de la corporació municipal.

La part més entranyable de la visita, fou la trobada de la consellera amb la Ramona Solé i la Carme Santesmasses, familiars i amigues de la seva família, originària de la vila de Guisosna.

Després de la signatura del llibre d’honor i d’una breu reunió amb el Consistori en la que li van explicar els nous projectes de la vila, així com les mancances del nou parc de bombers i el projecte d’ampliació de l’Institut de Secundària, la consellera es va trasladar caminant cap al Museu, on la va rebre  el Sr. Josep Ros, arqueòleg conservador del Museu; la Sra. Gemma de Solà, responsable de didàctica del Museu  i la Sra. Laura Puig, responsable de l’Oficina de Turisme.

En Josep Ros va  mostrar el museu a les autoritats, en una breu visita abans de que aquestes es traslladessin a visitar les instal·lacions de la Corporació Alimentària de Guissona.