LA PLAÇA MAJOR ES CONVERTEIX AMB L'OLIMP DURANT EL SOPAR DE LA MANDUCA

El passat dijous, la plaça major de Guissona va acollir el ja tradicional sopar romà dins el marc dels Capvespres a la Romana, el que hi van participar més de 200 comensals.

DIVENDRES 18 JULIOL 2014

Foren l'Associació Gastronòmica La Manduca, el restaurant El Cassolí i el restaurant Nard els encarregats de portar a taula el menú romà. Un menú compost per sardines i marisc en escabetx, cigrons amb peix, xurrasco a la mel amb bolets i un plat de peres amb suc. Els comensals van aplaudir la qualitat del sopar, esdevenint una exquisités pels paladars més romans.

 

Durant el sopar, un grup de voluntaris i voluntàries de Guissona es convertiren en Déus Olímpics i es van anar presentant, donant a conèixer així les seves peculiaritats i atributs. Al finalitzar el sopar els Déus Olímpics es traslladaren a l'escenari on van construir in situ un autèntic Olimp, que va deixar bocabadats a tots els comensals.

 

Un any més, organització, participants i voluntaris es van mostrar molt satisfets pel resultat obtingut en aquesta activitat.

 


Avui, Drakònia ens portarà l'espectacle EL FOC DELS DÉUS, un espectacle de pirotècnia, música i dansa que de ben segur omplirà la plaça major.