LA PLAÇA MAJOR S'OMPLE DE BON JAZZ

Ahir, dimarts de capvespres a la romana, tallers infantils a càrrec del Club de Lectura de l'atenu i els Afroblue van presentar el seu nou disc La traça infinita" (sisè de la seva carrera) en un magnífic concert a la plaça major.

DIMECRES 13 JULIOL 2016

Els Afroblue van presentar aquest dimarts, en el marc dels capvespres a la romana, el seu nou disc La traça infinita" (sisè de la seva carrera) a la plaça major de Guissona.
 
La plaça es va omplir de gom a gom per gaudir d'un espectacle jazzistíc diferent, en el que es van fusionar sonoritats llatines amb temes provinents del pop, el jazz i composicions pròpies.

Més d'una hora de concert que va omplir de gom a gom la plaça major de guissonencs i guissonenques de totes les edats disposats a gaudir de la bona música i del bon temps que oferia el capvespre d'estiu.

A la tarda, membres del club de lectura de l'Ateneu van oferir tallers infantils al carrer Fluvià, tallers que es repetiran avui i que tenen per objectiu que nens i nenes coneguin més a fons l'Eneïda, eix conductor de l'edició d'enguany del Mercat Romà de Iesso.
 
I aquest capvespre arriba el cinema, amb una estrena, DIOSES DE EGIPTO, que es va estrenar el passat mes de juny i arribarà avui a les 10, amb pantalla gran, a la plaça major de Guissona.