La setzena festivitat del Mercat Romà a Guissona presenta una imatge renovada

En la fira de Sant Isidre es va presentar, per una banda, el cartell elaborat per la dissenyadora local, Sònia Esteve Fitó, donant una imatge renovada a la setzena edició del Mercat Romà i per altra banda, la programació d’aquest any de la festa. Una programació que es manté durant els capvespres a la romana però que es capgira el dia del Mercat Romà, donant així un nou enfocament a la festa.

DIMARTS 22 MAIG 2012

La setzena festivitat del Mercat Romà a Guissona presenta una imatge renovada

Guissona.- Guissona ha comptat amb un espai propi a la Fira de Sant Isidre de Cervera. En aquest espai s’ha donat a conèixer les seves festes i tradicions, els artesans i artistes, el parc arqueològic, el museu, el patrimoni arquitectònic i històric i la corporació alimentària de Guissona.

 

Com a eix central de la participació a la Fira ha estat el Mercat Romà de Iesso, un mercat visible a Guissona a partir de la tercera setmana de juliol.

En la fira de Sant Isidre es va presentar, per una banda, el cartell elaborat per la dissenyadora local, Sònia Esteve Fitó, donant una imatge renovada a la setzena edició del Mercat Romà i per altra banda, la programació d’aquest any de la festa. Una programació que es manté durant els capvespres a la romana però que es capgira el dia del Mercat Romà, donant així  un nou enfocament a la festa.


La festivitat manté un matí replet d’activitats com tallers, jocs, música, teatre, entre altres activitats noves com la pista americana pels més joves i el Cèsar i la Cleopatra que no arribaran fins a la tarda, amb una desfilada triomfal de les legions.

 

El setzè Mercat Romà, com s’ha anat fent en els darrers anys, es dissenya amb la participació popular i la participació de totes les entitats i associacions de la vila que donen un toc especial a la festa, convertint-la en un seguit d’actes fets pels guissonencs i guissonenques.

 

Stand a la Fira de Sant Isidre

 

Dimarts, 22 de maig de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat