LA SOCIÒLOGA ALBA CASTELLVÍ ENGEGA L'ESCOLA DE PARES I MARES A GUISSONA

Una vuitantena de pares i mares van gaudir d’aquesta xerrada amb la que es va iniciar el cicle de conferències de l’Escola de Pares i Mares d’aquest any. Enguany, l’Escola esdevé un projecte conjunt de l'Associació de Famílies de Guissona i de les ampes cinc centres educatius de la vila: INS Guissona, Llar d’Infants Patufet, FEDAC Guissona, Escola Ramon Estadella i Escola Ramon Faus i Esteve, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn. La propera xerrada serà el proper 17 de març i anirà a càrrec d’en Xevi Verdaguer, amb el títol L’ALIMENTACIÓ I MILLORA DEL RENDIMENT ESCOLAR.

DILLUNS 30 GENER 2017

LA SOCIÒLOGA ALBA CASTELLVÍ ENGEGA L'ESCOLA DE PARES I MARES A GUISSONA


El passat divendres, 27 de gener Alba Castellví i Miquel, sociòloga, mediadora i educadora va portar a Guissona la xerrada EDUCAR SENSE CRIDAR, dirigida principalment a pares i mares dels centres educatius de la vila de Guissona.

 

En la xerrada es van abordar  els problemes que més neguitegen els pares i mares i es proposaren idees concretes per fer-hi front d’una manera tranquil·la i consistent amb l’objectiu d’educar la responsabilitat dels infants.

 

Una vuitantena de pares i mares van gaudir d’aquesta xerrada amb la que es va iniciar el cicle de conferències de l’Escola de Pares i Mares d’aquest any. Enguany, l’Escola esdevé un projecte conjunt de l'associació de famílies de Guissona i de les ampes cinc centres educatius de la vila: INS Guissona, Llar d’Infants Patufet, FEDAC Guissona, Escola Ramon Estadella i Escola Ramon Faus i Esteve, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn.

 

La propera xerrada serà el proper 17 de març i anirà a càrrec d’en Xevi Verdaguer, amb el títol L’ALIMENTACIÓ I MILLORA DEL RENDIMENT ESCOLAR.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat