LA VELLA QUARESMA TORNA A GUISSONA

Més de tres-cents alumnes dels centres educatius de la vila passaran per la sala de plens de l'Ajuntament per donar resposta a un dels eixos del Pla Educatiu d'Entorn, que és la promoció de les tradicions catalanes. La Vella Quaresma, el Carnestoltes i l'arribada de la primavera són elements del folklore català que es reforcen entre els alumnes dels centres educatius de la vila any rera any amb aquesta activitat.

DILLUNS 29 FEBRER 2016

Dilluns, 29 de febrer.

 

LA VELLA QUARESMA TORNA A GUISSONA

 

El Pla Educatiu d'Entorn ha desenvolupat una nova activitat aquest divendres, una activitat iniciada avui amb els alumnes de P3 de tots els centres educatius de primària, divendres vinent amb els alumnes de P4 i el divendres, 11 de març amb els de P5, es tracta de la representació del conte de la Vella Quaresma i l'arrencada de la cama.

Amb això, més de tres-cents alumnes dels centres educatius de la vila passaran per la sala de plens de l'Ajuntament per donar resposta a un dels eixos del Pla Educatiu d'Entorn, que és la promoció de les tradicions catalanes. La Vella Quaresma, el Carnestoltes i l'arribada de la primavera són elements del folklore català que es reforcen entre els alumnes dels centres educatius de la vila any rera any amb aquesta activitat.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn
Pl. Bisbe Benlloch, 1 · 25210 GUISSONA

www.guissona.cat