LA VICEPRESIDENTA DE L’IEI, ESTEFANIA RUFACH, VISITA GUISSONA

El director del Museu de Guissona, el Sr. David Castellana Guàrdia, els ha realitzat una visita guiada al parc arqueològic de la Ciutat Romana de Iesso i al Museu de Guissona Eduard Camps, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa i la importància del llegat arqueològic local així com les instal•lacions de la institució.

DIVENDRES 25 FEBRER 2022

 

Aquest divendres, Estefania Rufach Fontova, vicepresidenta de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, i Josep Esquerra Aldomà, han visitat el conjunt arqueològic de Guissona en companyia de Jaume Ars Bosch, alcalde de Guissona, Agnès Pla Ribalta, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Guissona i el Dr. Josep Guitart i Duran, investigador de la UAB, l’IEI i l’ICAC.

El director del Museu de Guissona, el Sr. David Castellana Guàrdia, els ha realitzat una visita guiada al parc arqueològic de la Ciutat Romana de Iesso i al Museu de Guissona Eduard Camps, amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa i la importància del llegat arqueològic local així com les instal·lacions de la institució.

Finalment, s’han posat sobre la taula els projectes de futur de Guissona i en concret del conjunt arqueològic de Guissona. En aquest aspecte, la vicepresidenta de l’IEI ha manifestat l’interès de la institució en col·laborar en la materialització del nou Museu de Guissona.

 

Guissona, 25 de febrer de 2022.