L'activitat dels equips d'Handbol de l'ACLE d'aquest cap de setmana

Els equips d'handbol de Guissona han jugat aquest cap de setmana fora de casa, oferint grans partits, on el joc en equip, va ser clau en les victòries de l'equip cadet i juvenil

DIMECRES 21 NOVEMBRE 2012

INFANTIL FEMENI: TORRO D' AGRAMUNT 24 ACLE GUISSONA 7

Partit jugat al pavelló d' Agramunt el dissabte 17-11-12 a les 9,30 h. matí. Una primera part igualada amb un marcador de 11 a 5 per les locals. A la segona part amb un parcial de 13 a 2 les locals van dominar al Guissona que no tenia cap canvi i ja estava cansat.

Alineació: ACLE GUISSONA: Gina Farre, Camelia A.Ilisca, Sol Ribó,  Júlia Palma, Júlia Massanes Júlia Delgado i Anna Graells.

TORRO D'AGRAMUNT: Lara Gimenez, Anna Moronate, Noemi Bosch, Elisabet Saiz, Aleixa Banc, Maiana Escola, Daniela Grosu, Ivet Sabali, Montse Raco, Marina Rallo, Ester Silvetre i Cintia Perez.

CADET FEMENI : TORRO D'AGRAMUNT 14 ACLE GUISSONA 19

Partit jugat al pavelló d' Agramunt el diumenge 18.11.12 a les 9,30h. matí. Un parcial la primera part de 8 a 10 pel Guissona amb molta igualtat. La segona part parcial de 6 a 9 on les de Guissona han acusat tenir nomes un canvi. Partit amb molta igualtat i nivell. Màxima golejadora del partit Irene Couceiro del Guissona amb 9 gols. Primera Victoria del ACLE Guissona amb aquesta lliga.

Alineació : ACLE Guissona: Gloria Lobo, Lluisa Rull (2), Laia Espinagosa (4), Mireia Goma, Miriam Regue, Anna Sole (2), Irene Couceirio (9) i Julia Farran.

Torro d' Agramunt: coral Puig, Andrea Lopez, Rosalia, Alexandra Surd, Diana Valentina, Mireia de la Vega, Laia Amares, cristina Mendoza, Maria Puebla, Laia Diaz, lorena Garrido, Marina , Laia Llorens i Carla Castelló.

JUVENIL FEMENI: PALAUTORDERA 25 ACLE GUISSONA  31

Partit jugat el dissabte 17.11.12 al pavelló de Palautordera a les 12,30h. Una primera part molt igualada amb un alt nivell a la pista parcial de 14 a 16 a favor de les de Guissona. A la segona part parcial de 11 a 15 per les de Guissona que van controlar el partit tota la segona part. Molt bon resultat per les lleidatanes que s'emporten dos punts important.

Alineació: ACE Guissona: Mariana Diallo Marina Raluy, Erica Valero, Berta Graells, Marta Santesmases, Irene Guim, Aina Farres, Laia Recasens i Farners Dalmases.

C.H. PALAUTORDERA: Natalia gallego, Laura Cervera, Crisina Castillo, Marina Mayoral , Eulalia Pujol, Ester Garrido, Cristina Hernandez, Viani Gonzalez, Judith Mico, Arianna Bassa, Andal Lahssaiki, Rut Pala i Anna Ibañez.