L'AJUNTAMENT DE GUISSONA ES POSA LA GORRA I S'UNEIX A LA CAMPANYA POSA'T LA GORRA DE LA AFANOC, ASSOCIACIÓ DE NENS AMB CÀNCER

El Ple de la Corporació Municipal de Guissona s'uneix a la campanya POSA'T LA GORRA de la AFANOC, Associació de Nens amb Càncer.

DIVENDRES 15 JUNY 2018

 

Divendres, 15 de juny de 2018.

El Ple de la Corporació Municipal de Guissona s'uneix a la campanya POSA'T LA GORRA de la FANOC, Associació de Nens amb Càncer. L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Amb l’adhesió a la Campanya, per primera vegada, les gorres es venen a les oficines de l'Ajuntament, col·laborant amb aquesta associació, com a punt de venda autoritzat. Les gorres es venen a 7€.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  es duen a terme . Guissona s’uneix a la Campanya perquè com explica l’Associació es vol aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

 

Àrea de comunicació

 

Tel. 973 550 005 (ext. 201)

www.guissona.cat