L'AJUNTAMENT INICIA UN PROCÉS PARTICIPATIU DE CONSULTA POPULAR SOBRE EL MERCAT SETMANAL

S’ha elaborat una enquesta en la que es formulen consultes sobre el mercat setmanal. En total s’han imprès 1000 qüestionaris per fer consulta directa al Mercat els dijous d’octubre i novembre al matí entre 9.00h i 13.00h.

DIVENDRES 30 OCTUBRE 2020

L’Ajuntament de Guissona ha iniciat un procés participatiu de consulta popular sobre el MERCAT SETMANAL.

S’ha elaborat una enquesta en la que es formulen consultes sobre el mercat setmanal. En total s’han imprès 1000 qüestionaris per fer consulta directa al Mercat els dijous d’octubre i novembre al matí entre 9.00h i 13.00h.

El formulari també es troba accessible a través d’internet des de la web www.guissona.cat o per mitjà de l’enllaç https://forms.gle/GHhKb9WzBVCdeCSq5

Les dades extretes del formulari serviran per localitzar els aspectes en els que cal incidir per millorar el mercat setmanal, en un pla d’activació del mateix, promogut per l’àrea de comerç de l’Ajuntament i que es porta a terme amb la coordinació dels Guàrdies municipals i el suport d’un grup de treball format per diferents regidories del consistori.

Aquesta enquesta és la tercera que l’Ajuntament de Guissona formula aquesta legislatura amb consulta directa, amb la intenció de fomentar les vies de participació ciutadana en qüestions que afecten al dia a dia de la vila. La primera va ser l’enquesta de la Festa Major, i la darrera la del comerç local, i ha esdevingut la base de treball de properes actuacions en el comerç local i la Festa Major.

Guissona, 15 d'octubre de 2020