L'AJUNTAMENT OFEREIX UN SERVEI D'ACOMPANYAMENT I ORIENTACIÓ AL TEIXIT EMPRESARIAL I AUTÒNOM DEL MUNICIPI

L'Ajuntament ofereix a partir de demà dilluns, un SERVEI D'ACOMPANYAMENT i ORIENTACIÓ al TEIXIT EMPRESARIAL i AUTÒNOM del MUNICIPI ENFRONT LA CRISI SANITÀRIA DEL #COVID19. #Guissona #covid19

DIUMENGE 26 ABRIL 2020


MOTIU
Davant de la situació actual que estem vivint i en el marc de les mesures per combatre els efectes d’aquesta situació, l’Ajuntament coneixedor de la realitat, vol prestar un servei d’acompanyament i orientació al teixit empresarial i autònom del nostre municipi de Guissona, per fer el seguiment de les seves necessitats i col·laborar, en el marc de les nostres competències i recursos.

 

OBJECTIUS
- Contactar amb els destinataris identificats en una base de dades específica a aquesta finalitat, per fer el seguiment del seu estat, evolució i estat durant el període d’estat d’alarma i posterior.
- Identificar les necessitats com ens productiu o econòmic
- Oferir orientació de les mesures aprovades adients per les seves circumstàncies i característiques, així com el contacte i procés per efectuar la seva petició.
- Disposar del contacte dels serveis de gestió administrativa que es presten en el territori per tràmits específics que requereixin d’una intervenció tècnica o representativa de l’ens.
- Fer el seguiment intern de l’evolució de les mesures, actualitzacions i novetats, així com dels recursos per la seva cerca i tramitació.
- En cas que s’observi necessitats concrets que hagin quedat descobertes per les mesures aprovades fins al moment, tramitar la petició perquè l’òrgan competent valori i, si escau, adopti noves regulacions que donin resposta.
- Captar possibles potencialitats d’empreses del municipi que puguin aportar serveis, subministraments o altres als serveis essencials i sanitaris.

 

PROCEDIMENT
- Atenció telefònica de les 10.00h a les 12.00 h, de dilluns a divendres, a través del telèfon 602 226.881 i el correu electrònic. assessorament.ajuntament@guissona.cat
- Oferir l’espai web de l’Ajuntament amb tota la normativa vigent- www.acm.cat i els canals d’assessorament públics (Doc. Teixit Empresarial).