L'ALCALDE, JAUME ARS, VISITA L'ANTIGA ESCOLA DE BIOSCA

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha visitat aquesta tarda de 15 de març l’antiga escola de Biosca, on hi han allotjades 7 persones des de dissabte passat, i que van arribar amb l’avió provinent de Varsòvia.

DIMARTS 15 MARÇ 2022

 

L’alcalde de Guissona, Jaume Ars, ha visitat aquesta tarda l’antiga escola de Biosca, on hi han allotjades 7 persones des de dissabte passat, i que van arribar amb l’avió provinent de Varsòvia. L’ha rebut l’alcalde de Biosca, el Sr. Josep Puig Rius, i el regidor Josep M. Rius i li han mostrat les dependències on conviuen actualment dues unitats familiars.
Seguidament, juntament amb el voluntariat d’habitatge de Guissona, s’han reunit amb l’objectiu de marcar uns protocols d’actuació i establir una coordinació entre les dues localitats, i poder donar la millor resposta a la cobertura de les necessitats bàsiques de les persones refugiades que hi viuen.
Biosca és un municipi de la Segarra que es troba a deu quilòmetres de Guissona, i recentment, l'Ajuntament i voluntariat de la població han habilitat a contrarellotge l’antiga escola per poder-hi acollir persones refugiades.
Un agraïment al municipi de Biosca!