L'artista guissonenc Joan Codina guanya el premi Gaspar Camps de pintura Ciutat d'Igualada amb l'obra NU

Igualada lliura els premis de Creació Artística amb l’objectiu de convertir-se en un referent per a la cultura.

DIJOUS 01 DESEMBRE 2011

La cerimònia dels Premis Ciutat d'Igualada 2011 es va dur a terme aquest diumenge al Teatre de l'Ateneu i gairebé va omplir la platea d'espectadors. La XVIa edició dels Premis va comptar amb una xifra rècord: amb 332 treballs presentats en el total de set categories, es va assolir la participació més alta dels darrers 10 anys. A banda dels premiats, l'escenari de l'Ateneu també va acollir la Jove Orquestra Simfònica de l'Anoia (JOSA) i el cor de noies Exaudio. Els guardonats són de procedències diverses, des de Buenos Aires fins a Igualada. De fet, tan sols un igualadí va ser premiat, és tracta de Carles Prat, guardonat amb el Premi de Composició Musical Paquita Madriguera.

Els premiats de la cultura: el premi Josep Campeny d’escultura va ser per a l’artista de Castellterçol Susanne Assum Friederike; el Procopi Llucià de fotografia per a la valenciana Mati Irizarri Arcis i el Gaspar Camps de pintura va anar a parar a mans de Joan Codina, de Guissona. El barceloní Guillem Hernández Pongiluppi es va endur el premi d’Art Digital, el tarragoní José Antonio Nieves va guanyar el Mossèn Josep Còdol de narrativa breu i, finalment, la sabadellenca Anna García Garay va aconseguir el premi de poesia amb Assassins de Margarides.

L'artista lleidatà Joan Codina de Guissona guanya el premi Gaspar Camps de pintura ciutat d'Igualada amb l'obra NU , dotat amb 1.350 euros.

Informa: Teatre de Ca l'Eril

Informació extreta del web  http://www.anoiadiari.cat/noticia/12299/igualada-premia-la-cultura