Laura Barea es va endur el trofeu com a primera femina juvenil ( sub 21 ) en el Campionat mundial de RACEBOARD

Felicitar a la Laura Barea Paucirerol que es va endur el trofeu com a primera femina juvenil ( sub 21 ) en el Campionat mundial de RACEBOARD (modalitat de windsurf ) celebrat a Salou la primera setmana de juliol d'aquest any.

DIMARTS 18 JULIOL 2017

Gran paper de la flota catalana al Mundial de Raceboard al CN Salou.

 

El divendres dia 7 de juliol va finalitzar el Mundial de Raceboard al Club Nàutic Salou amb èxit i molt bones sensacions per a tota la flota catalana. Un total de 83 regatistes d’arreu del món van poder gaudir de la costa daurada i practicar l’esport que estimen, el windsurf.

 

La competició va tenir una durada de cinc jornades amb un total d’onze proves per a la categoria masculina i nou per a la femenina. El guanyador absolut en la categoria masculina va ser l’espanyol Ivan Pastor, mentre que en femenina Blanca Manchón va endur-se la primera posició.

 

La totalitat dels regatistes catalans van exhibir la seva qualitat indiscutible i van firmar un molt bon paper en les diferents jornades. D’entre aquests una 5º posició en la general pel Toni Colomar, una primera posició en la categoria juvenil per al  Guillermo Segú, una sisena plaça en la general per a la Laura Cabezas i una primera posició de Laura Barea en la categoria juvenil confirmaven l’alt nivell de la nostra flota.

  

Selecció Catalana que va participar en el campionat. 

Primers classificats Juvenils (sub 21): Guillem Segur de Reus i Laura Barea de Guissona.