LAURA MARTÍ, AUTORA DE LA FELICITACIÓ DE NADAL DE L’ALCALDE

Per tercer any, l’Ajuntament de Guissona, opta pel concurs de felicitacions de Nadal per escollir la felicitació de Nadal de l’Alcalde, amb un concurs obert a les escoles i promogut pel Pla Educatiu d’Entorn.

DIMARTS 21 DESEMBRE 2010

Enguany el concurs de felicitacions de Nadal s’ha obert a alumnes de primer i segon de primària dels centres educatius de la nostra vila essent la felicitació guanyadora la de Laura Martí, alumna de segon de primària del Col·legi Ramon Faus i Esteve, amb un dibuix de la façana de l’Ajuntament de Guissona com a portal del pessebre nadalenc, acompanyat de l’arbre de Nadal i d’unes campanes decoratives. Gerd Codina, de segon curs del Col·legi Mare de Déu del Roser ha rebut una menció especial per la felicitació en la que mostra la imatge dels tres Reis Mags d’Orient.
 
La guanyadora del concurs ha estat obsequiada amb un xec per valor de 60€ amb llibres en català.
 
L’acte d’entrega de premis es va fer en el marc de la V FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3, el passat diumenge, 19 de desembre al matí, en el mateix acte es va agrair a les alumnes de quart d’ESO de l’INS Guissona que havien elaborat el cartell i el programa de ma d’activitats de la Marató (Ariadna Castells, Dània Verdés, Aina Gimeno i Clàudia Castells), la tasca realitzada en suport a la Marató).