L'ENDEMÀ ES PRESENTA A GUISSONA

La directora Isona Passola va passar el passat dimecres, 3 al vespre pel Centre Catòlic de Guissona per presentar el seu darrer documental, L’endemà. Després de la projecció del documental, en la que hi van assistir una cinquantena de persones, el públic assistent va tenir l’oportunitat de conversar amb la seva directora

DIJOUS 04 DESEMBRE 2014

La directora Isona Passola va passar el passat dimecres, 3 al vespre pel Centre Catòlic de Guissona per presentar el seu darrer documental, L’endemà.


Després de la projecció del documental, en la que hi van assistir una cinquantena de persones, el públic assistent va tenir l’oportunitat de conversar amb la seva directora.


 


L'endemà
 

Catalunya viu una etapa de gran transcendència. Les decisions democràtiques que prenem en els propers mesos marcaran el nostre futur.
 

La gran majoria dels catalans volen exercir la llibertat i decidir si volen o no volen tenir un Estat propi.

Certament un percentatge de la població té dubtes, interrogants substancials sobre COM posicionar-ne davant una consulta. No tenen clar que pagui la pena crear un nou Estat. Tenen vincles emocionals profunds amb el poble espanyol. Dubten de la viabilitat de Catalunya com Estat. Temen que els jubilats no cobrin les pensions.

Que les empreses catalanes perdin mercat i llocs de treball. Que l’atur encara augmenti més.
 

L’Endemà és una pel•lícula documental que vol aclarir els nombrosos dubtes dels indecisos. Vol analitzar la realitat des d’una mirada oberta, crítica i gens convencional. Des d’uns ulls que tinguin en compte les preocupacions quotidianes del conjunt dels catalans.
 

L’Endemà és un projecte que va endavant gràcies a la implicació de més de 8.100 mecenes. Homes, dones, joves, persones de tots els indrets del país que a PARTIR  de petites aportacions han decidit finançar el projecte. De fet, L’Endemà s’ha convertit en la campanya de crowdfunding més exitosa a Europa: ha recollit més de 300.000 euros.
 

La societat civil catalana ha impulsat el procés del dret a decidir i també farà possible L’Endemà. I ha donat suport al projecte de Massa d’Or des de la convicció que la població de Catalunya, en l’etapa present, ha de passar de ser un país que resisteix a un país que construeix. Amb la participació i col•laboració de tothom que vulgui sumar i imaginar una societat millor.

Extret de: http://www.lendema.cat