LES ALUMNES DE PILATES 3A EDAT DE GUISSONA ESTRENEN EL PARC

El passat divendres, les alumnes de Pilates de 3a. edat de la Fatec, dirigides per Montse Esteve, varen canviar el lloc habitual de classe. Es van desplaçar a les noves instal·lacions lúdico-esportives recent inaugurades a Guissona per realitzar una classe teòrico-pràctica per a fer un bon ús de les noves instal·lacions.

DILLUNS 02 MAIG 2011

El passat divendres, les alumnes de Pilates de 3a. edat de la Fatec, dirigides per Montse Esteve,  varen canviar el lloc habitual de classe. Es van desplaçar a les noves instal·lacions lúdico-esportives recent inaugurades a Guissona per  realitzar una classe teòrico-pràctica per a fer un bon ús de les noves instal·lacions.

Per Montse Esteve és molt important el correcte coneixement d'aquest tipus de instal·lacions, per poder aprofitar al màxim totes les seves possibilitats. D'altra banda també és esencial realitzar tots aquests exercicis de psicomotricitat amb la millor higiene postural possible. 
 
Així doncs, sempre que vulguin podran tornar-hi i amb aquests coneixements podran gaudir de fer esport a l'aire lliure, en un espai especialment dedicat a la 3a. edad.
 
Des d'aquestes línies les alumnes volen agrair a l'Ajuntament el fet que s'hagi pensat en aquest col·lectiu a l'hora dur a terme aquest projecte.