LES ESCOLES DE GUISSONA CULMINEN AMB ÈXIT LA SEGONA FASE DE L'ASSESSORAMENT DEL CIFE

El passat dimecres dia 21 de març es va dur a terme la sessió de tancament que per segon any l’equip de formadores d’Educació Infantil del CIFE, la M. Teresa Feu, la Teresa Vilarnau, la Francesca Davoli i la Berta Vila estan duent a terme amb les escoles de Guissona dins del projecte L’Etapa educativa 0-6 a Guissona: conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola.

DILLUNS 09 ABRIL 2018

El passat dimecres dia 21 de març es va dur a terme la sessió de tancament que per segon any l’equip de formadores d’Educació Infantil del CIFE, la M. Teresa Feu, la Teresa Vilarnau, la Francesca Davoli i la Berta Vila estan duent a terme amb les escoles de Guissona dins del projecte L’Etapa educativa 0-6 a Guissona: conèixer, interpretar i projectar canvis per transformar l’escola. Un projecte impulsat per l’Ajuntament de Guissona a través de la Regidoria d’Educació i que ha tingut molt bona acollida entre els diferents centres.

El Projecte, que va tenir lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament,  els diferents equips van dedicar-se a compartir el treball realitzat als diferents centres durant el curs, amb presentacions a càrrec de cada centre amb la exposició de documentació visual a través de pòsters o panells digitals. Cal destacar com a novetat d’enguany la combinació feta entre la presència de les assessores a cada centre amb la visita a centres de referència, amb la qual cosa per una banda s’ha intentat donar resposta a les singulars realitats de cada centre i de l’altra compartir mirades, reflexions i futures accions en tant que centres que treballen en un mateix poble.

 

 

Antoni Portell

CIFE