Les escoles de Guissona treballen conjuntament per la edició del conte “Tiranosaure Rex i els seus nous amics”

Sota el títol Sessió d’Il•lustració els alumnes de cicle inicial de primària de les escoles Ramon Estadella, Mare de Déu del Roser i Ramon Faus i Esteve de Guissona, han realitzat un taller d’il•lustració per a treballar la realització d’un conte.

DIMECRES 18 ABRIL 2012

Les escoles de Guissona treballen conjuntament per la edició del conte “Tiranosaure Rex i els seus nous amics”

 

Guissona.- Sota el títol Sessió d’Il·lustració els alumnes de cicle inicial de primària de les escoles Ramon Estadella, Mare de Déu del Roser i Ramon Faus i Esteve de Guissona, han realitzat un taller d’il·lustració per a treballar la realització d’un conte. Ho han treballat conjuntament totes tres escoles per tal de fomentar la cohesió social entre els centres educatius de Guissona.

 

Des del Pla Educatiu d’Entorn i des de fa dies enrere se’ls va demanar a les escoles que inventessin conjuntament un conte, un conte que van iniciar els alumnes de l’Escola Ramon Estadella, que van fer la part del nus narratiu del conte,  els de l’Escola Ramon Faus i Esteve i els alumnes de primer del Col·legi Mare de Déu del Rose van desenvolupar el desenllaç.


Després de tota la feina, es va presentar el conte a la Biblioteca de Guissona, sota la lectura pausada del conte per part de les professores dels diferents centres. Alhora,  la il·lustradora local, Mercè Serra, va dibuixar davant de tots els nens i nenes  tres il·lustracions del conte, els nens les van pintar i aquestes il·lustracions s’exposaran a la Biblioteca des del dimecres 19 d’abril i fins després de Sant Jordi.

 

El conte del taller s’anomena El Tiranosaure Rex i els seus nous amics. Amb aquests tallers es pretén potenciar la cohesió entre els alumnes dels centres educatius i el gust per la lectura.

Moment del taller

 

Dimecres, 18 d’abril de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat