LES JORNADES DE TRANSFORMACIÓ DIGITAL FAN PARADA A GUISSONA

DILLUNS 09 OCTUBRE 2023

Durant aquest mes d’octubre, comença la gira de nou Jornades de Transformació Digital  per diferents municipis de Catalunya,

La Gira de Transformació Digital fa parada a nou municipis de Catalunya (tres de Tarragona, tres Girona i tres Lleida) amb l'objectiu de fer intercanvi de pràctiques docents i de centre digitals. S'han escollit aquests municipis per tal d'intentar arribar a tot el territori de Catalunya, especialment fora de província de Barcelona, ja que actualment es duen a terme moltes activitats i intercanvis.

A la Segarra aquesta jornada es realitzarà a Guissona el pròxim 18 d’octubre, on es podran conèixer pràctiques referents i innovadores relacionades amb l’ús de tecnologia digital a l’educació. A Guissona es va detectar que hi havia el projecte de la Llavor i que participaven els centres educatius del municipi, i es va creure que era un bon lloc per compartir aquestes experiències entre els centres del mateix municipi i de la comarca.

Les jornades, emmarcades dins del Projecte “Gira de Transformació Digital” organitzat per la UOC amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, contindran intercanvi d’experiències de centres educatius, xerrades d’experts i demostracions de tecnologia educativa per part d’entitats i empreses Edtech.

L’assistència és gratuïta i s’adreça a docents, així com també a equips directius, famílies i comunitat educativa.

Des de la regidoria d'Educació, la regidora Núria Cuñé, creu que la jornada donarà un valor afegit important a la promoció del projecte de robòtica que s'està duent a terme a La Llavor.

 

Guissona, 9 d’octubre de 2023.