LES NITS D'ESTIU A GUISSONA S'OMPLEN DE TOCS MUSICALS

Un any més aquest estiu la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona ha consolidat l’activitat de TOCS MUSICALS per les nits d’estiu de la vila. La nova normalitat ha portat a modificar la proposta que s’ha traslladat al Parc Arqueològic, atès que és un recinte tancat i a l’aire lliure que permet garantir les distàncies de seguretat i el control de l’aforament.

DILLUNS 17 AGOST 2020

Un any més aquest estiu la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Guissona ha  consolidat l’activitat de TOCS MUSICALS per les nits d’estiu de la vila.

Aquesta proposta s’acostumava a portar a terme a les terrasses de bars de la vila amb l’objectiu de gaudir de les terrasses a les nits d’estiu. La nova normalitat ha portat a modificar la proposta que s’ha traslladat al Parc Arqueològic, atès que és un recinte tancat i a l’aire lliure que permet garantir les distàncies de seguretat i el control de l’aforament.

Així doncs, les tres sessions musicals que s’han fet fins ara,  que han acollit Inversen Band, Walkin’Roots i Cosadetres, han omplert el recinte d’unes 150 persones per actuació, les quals assegudes a la cadira i amb mascartea hna gaudit de diversos estils musicals: jazz, blues, indie-rock, pop, dixieland, …

La darrera sessió es portarà a terme el proper divendrtes 28 d’agost, amb una formació del camp de Tarragona que ens portarà els millors ritmes de latin jazz , swing i blues: Stromboli Jazz Trio.

 Han estat 4 propostes musicals que han omplert els vespres d’estiu de música i cultura la nostra vila, en un estiu en que ha estat difícil portar a terme una programació cultural i lúdica com la que estàvem habituats.