LES NORMES I ELS LÍMITS, TALLER PER A PARES I MARES.

El passat dimarts, 17 de maig i dins del programa l’AVENTURA DE LA VIDA va tenir lloc a l’Espai Fassina de Guissona, la xerrada/taller LES NORMES I ELS LÍMITS, com afrontar els reptes de la convivència a casa.

DIMECRES 18 MAIG 2011

Anualment, la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona participa en el programa l’AVENTURA DE LA VIDA, un programa de prevenció de drogodependències que opta per l’educació per la salut dels nens i de les nenes que cursen els dos últims cicles de l’educació primària (8 a 12 anys).

 
L’Aventura de la vida esdevé una intervenció educativa lúdica i flexible que es defineix sobre quatre eixos: autoestima, habilitats per la vida, drogues i hàbits saludables.
 
A més del treball del programa des dels centres de primària, l’Ajuntament, dins del programa organitza anualment dues xerrades, la primera sota el títol FAMILIA I VALORS es va portar a terme el passat mes de març i aquesta setmana s’ha portat a terme la xerrada LES NORMES I ELS LÍMITS. Les dues dinamitzades per la professora de la UdL, Olga Bernad.
 
En les dues xerrades hi ha participat una vintena de pares, mares i professorat dels centres educatius de la nostra vila.