LES REGIDORIES D’EDUCACIÓ I JOVENTUT ORGANITZEN ELS CASALS DE VACANCES PER SETMANA SANTA

Com a novetat d’enguany, pels joves de 12 a 15 anys s’ha organitzat el casal “Guissona GPS”, que ha consistit en realitzar diàriament unes rutes amb bicicleta amb l’objectiu de cercar “tresors” a Guissona i rodalies, amb l'ajuda de dispositius GPS.

DIJOUS 18 ABRIL 2019

 

Del 15 al 18 d’abril, el pavelló poliesportiu de Guissona i el Casal jove, han obert les seves portes tots els matins de 9.00h a 14.00h, amb l’objectiu d’acollir els infants i joves de Guissona i rodalies amb diferents propostes d’activitats en aquests espais, per a les vacances de setmana Santa.

Una trentena de nens i nenes de la vila de Guissona han participat dels  Casals; per una banda amb nens i nenes de 5 a 10 anys amb diferents activitats, jocs i tallers al pavelló, així com també han fet alguna sortida. Com a novetat d’enguany, pels joves de 12 a 15 anys s’ha organitzat el casal “Guissona GPS”, que ha consistit en realitzar diàriament unes rutes amb bicicleta amb l’objectiu de cercar “tresors” a Guissona i rodalies, amb l'ajuda de dispositius GPS. Els participants han tingut d’anar  a unes coordenades específiques i, un cop al lloc, intentar trobar-hi el geoamagatall amagat per altres jugadors. A Guissona en tenim més de 30. Aquest casal també ha destinat una petita part del seu temps a fer jova, diàriament en diferents espais del municipi com el Torrent del Passarell, el Pou del Gel, etc...

Els Casals han estat organitzats des de la regidoria d’educació de l’Ajuntament de Guissona juntament amb la de joventut, amb l’objectiu de que les famílies puguin conciliar la vida laboral i familiar en aquests dies que els escolars no tenen classes.