LES TITELLES DE “LA CREMALLERA” DONEN EL TRET DE SORTIDA A LA 4a EDICIÓ DEL CICLE DE TEATRE FAMILIAR

Aquest diumenge s’ha iniciat a Guissona la 4a edició del “Cicle de Teatre Familiar” omplint la sala del centre catòlic com a inici de temporada

DILLUNS 27 NOVEMBRE 2017

 

Aquest diumenge s’ha iniciat a Guissona la 4a edició del “Cicle de Teatre Familiar” omplint la sala del centre catòlic com a inici de temporada.

Es tracta d’una iniciativa que va néixer el 2014 i es celebrarà en diferents diumenges dels mesos de novembre, gener i febrer del 2017 a la sala del centre catòlic de Guissona, que pretén acostar al públic infantil a les titelles, contes amb globoflèxia i màgia en un format que s’ha definit coma ‘proper’ per tot el públic que assisteixi a les actuacions.

L’Ajuntament de Guissona promou aquesta iniciativa amb l’objectiu de de seguir promocionant el teatre entre els més joves, per seguir mantenint i potenciant la tradició teatral, i fer-lo més proper a tot tipus d’audiència.

El calendari de les activitats s’inicià el diumenge 26 de novembre al Centre Catòlic de Guissona, amb l’espectacle ‘Gra de blat’, a càrrec de La Cremallera Teatre que va captivar grans i petits durant l’hora que durava l’espectacle, una actuació molt participativa en la que el bon humor en fou l’element destacable.

El cicle també compta amb els espectacles ‘Contes d’aire’ explicats amb globoflèxia pel gener, i ‘Al descobert’, màgia i fantasia per als més menuts al mes de febrer.