LES ULLERES DE SOL, ENGUANY SERAN LES PROTAGONISTES DEL CONCURS ANUAL, #GUISSONAMÉS

A partir de l’última setmana de març, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona iniciarà, per cinqué any consecutiu, el concurs #Guissonames, enguany amb unes ulleres de sol com a eix vertebrador. El concurs que es duu a terme via Instagram té l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món.

DIMARTS 28 MARÇ 2017

LES ULLERES DE SOL, ENGUANY SERAN LES PROTAGONISTES DEL CONCURS ANUAL, #GUISSONAMÉS

 

A partir de l’última setmana de març, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona iniciarà, per cinqué any consecutiu, el concurs #Guissonames, enguany amb unes ulleres de sol com a eix vertebrador. El concurs que es duu a terme via Instagram té l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món, ja que uneix les noves tecnologies i els aplicatius 2.0 amb la fotografia i el turisme més tradicional.

Tots aquells que hi vulgueu participar haureu d’adquirir les Ulleres de Guissona, per un cost de 3 € al Museu de Guissona, a l’Oficina de Turisme de Guissona, o bé, a l’Ajuntament. La finalitat de les ulleres és que t’acompanyin allà on vagis, més a prop o més lluny, per poder-la retratar i penjar posteriorment a l’Instagram amb l’etiqueta #guissonames, fet que suposarà veure les ulleres i la marca “Guissona” com viatja arreu del món.

 

Juntament amb les ulleres de sol s’entregaran les bases del concurs fotogràfic. La participació acaba el dia 1 de setembre i es repartiran premis per a les 4 millors fotografíes. Es valorarà la qualitat, originalitat i creativitat i es premiaran amb una nit a una casa rural, un sopar, un espectacle i lots de productes locals.

 

A més, cal afegir, que durant aquest 2017, també des de l’Oficina de turisme i el Museu de Guissona s’ha posat a la venda un barret de palla, ídoni per fer més agradables les visites, durant les temporades de calor i sol intens, a les restes arqueològiques de la ciutat romana de Iesso a Guissona.