L'escola de dansa Montse Esteve al Concurs Nacional de dansa ORBE de BURGOS

Sis grups de l'escola de dansa Montse Esteve (un total de 95 alumnes) participaran al Concurs Nacional de Dansa ORBE que es celebrarà durant el proper cap de Setmana al Palacio de Congressos Fòrum de la localitat de Burgos. Els grups de l'escola de Guissona participaran en les modalitats de Dansa Contemporània i Hip Hop. Són cinc grups dels 13 que actualment té l'escola, formats per alumnes d'edats compreses entre els 12 i els 17 anys; també hi participarà un duo d'alumnes de la Companyia de dansa de la mateixa escola.

DIMECRES 06 ABRIL 2016

Dimecres, 6 d’abril.

 

L'escola de dansa Montse Esteve al Concurs Nacional de dansa ORBE de BURGOS

 

Guissona.- Sis grups de l'escola de dansa Montse Esteve (un total de 95 alumnes) participaran al Concurs Nacional de Dansa ORBE que es celebrarà durant el proper cap de Setmana al Palacio de Congressos Fòrum de la localitat de Burgos. Els grups de l'escola de Guissona participaran en les modalitats de Dansa Contemporània i Hip Hop. Són cinc grups dels 13 que actualment té l'escola, formats per alumnes d'edats compreses entre els 12 i els 17 anys; també hi participarà un duo d'alumnes de la Companyia de dansa de la mateixa escola. 

 

Seran dos dies de competició on les alumnes de Guissona competiran amb les millors escoles de la resta de l'estat. Es tracta d'una fase final on hi participen les millors  coreografies de totes les comunitats autonòmiques espanyoles.

 

Aquest proper mes l'escola també prendrà part en el dia Internacional de la dansa que es celebrarà a la Plaça Sant Joan de Lleida el proper 29 d'abril. Després també participarà en el concurs Freestyle Dance BLG 2016, que serà el diumenge 1 de maig al teatre municipal de Balaguer.

 

Informació facilitada per l’Escola de Dansa Montse Esteve.