L'Escola de Dansa Montse Esteve, finalista en el concurs nacional de dansa Anaprode.

Els tres grups que van quedar en primera posició en el concurs nacional Anaprode cel•lebrat a Huesca el passat mes de març, participaran en la fase final que es farà al Palau de Congressos de Tarragona. En aquest concurs tan sols hi poden participar els primers classificats d'arreu de l'Estat Espanyol.

DIJOUS 02 MAIG 2013

L'ESCOLA DE DANSA MONTSE ESTEVE, FINALISTA EN EL CONCURS NACIONAL DE DANSA ANAPRODE.

 

Els tres grups que van quedar en primera posició en el concurs nacional Anaprode cel·lebrat a Huesca el passat mes de març, participaran aquest cap de setmana en la fase final que es farà al Palau de Congressos de Tarragona. En aquest concurs tan sols hi poden paticipar els primers classificats d'arreu de l'Estat Espanyol. 

L'escola de dansa de Guissona va presentar en el campionat anterior 4 grups, dels quals tres van obtenir la primera plaça i ara podran participar en la fase final i l'altre grup va quedar segon. Els guanyadors d'aquest fase participaran en el concurs Anaprode d'Europa.

Montse esteve, valora com un èxit el fet de poder participar en aquesta fase final i tota una experiència per les ballarines de l'escola poder competir i conèixer ballarins/es  amb molt bon nivell i de diferents disciplines de la dansa.

L'escola de dansa Montse Esteve és l'única escola de dansa de la provincia de Lleida que ha classificat algun dels seus grups per la fase final de Tarragona.

Els tres grups participants són: 2n d'Eso amb la modalitat de fusió, 3r d'Eso amb la modalitat de Hip Hop i 4t d'Eso/batxillert amb la modalitat de Hip Hop.

 

INFORMA: Montse Esteve Badies  Directora ed+/cesg