L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA INCIA EL CURS DOBLANT L'ESPAI

S’han habilitat gairebé cinc-cents metres quadrats de la segona planta de l’edifici cultural de la Fassina.

DILLUNS 21 OCTUBRE 2019

 

L’Escola de Música de Guissona ha iniciat el curs doblant la superfície de les seues instal·lacions. S’han habilitat gairebé cinc-cents metres quadrats de la segona planta de l’edifici cultural de la Fassina. L’equipament està situat a la plaça Vell Pla, on té la seu el centre. L’ampliació ha permès l’entrada en funcionament de sis aules on s’impartiran classes de llenguatge musical, cant coral i conjunts instrumentals.

Segons va indicar l’alcalde, Jaume Ars, l’escola té 220 alumnes, cosa que havia deixat obsolet l’edifici principal ubicat a la Casa de Cultura. L’actuació ha consistit a adaptar la segona planta de la Fassina, pintar-la i instal·lar una nova il·luminació. També s’han adquirit dos pianos. El centre ha passat en deu anys de 58 a 220 alumnes. Per aquest motiu, el consistori ha ampliat l’equipament a la Fassina.

Segons fonts del consistori, la inversió no ha superat els 4.000 euros. Aquesta part de la Fassina s’utilitzava de forma provisional per l’Ateneu mentre s’ultimen les obres de la seua seu que es preveu que culminin aquest mateix any 2019.

 

Font: lleida.com