L'esport del cap de setmana

Victòria dels equips cadets d'handbol i dels alevins i juvenils de futbol sala, en els partits jugats aquest cap de setmana.

DIMECRES 11 MAIG 2011

 

HANDBOL

 
CADET FEMENI
ACLE GUISSONA 22   BALSARENY 17
Partit jugat al pavelló de Balsareny el 7.05.11 a les 12h. Partit amb domini de les locals que tot i la lessió de la golejadora Erica Valero que no va poder jugat la segona part, es van imposar amb comoditat.
Alineació: ACLE GUISSONA: Marina Raluy , Erica Valero , Marta Santesmases), Judith Bosch, Farners Dalmases, Sara Kammach, Aina Farres I Berta Graells
BALSARENY: Tania Lina, Gemma Novell, Marta Lopez, Sonia Fite,Marina Suna, Alba Ruiz, Tura Hernandez, Aroa, Cristina Finto i Anna Soler.
 
HANDBOL
CADET MASCULÍ
ACLE GUISSONA 45   CLARET HANDBOL 29
Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 8.05.11 a les 11h. Bon partit dels de Guissona que no van tenir problemes per imposar-se en el marcado. Amb un parcial la primera part de 22 a 15. I a la segona el parcial va ser de 23 a 14. Màxim golejador amb 21 gols Marti Sala del Claret i pel Guissona Roger Pijuan amb 14, seguit de Roger Rull amb 12.
Alineació: ACLE GUISSONA. :Gerard Majoral , Kevin Diaz ( 8) Oriol Andres (9), Jonathan Diaz , Roger Pijuan(14) , Josep Santesmases, Aleix Gomez, Albert Gomez , Daniel Galan, Cristian Perez (3), Roger Rull (12)
CLARET HANDBOL: Oriol Teixidor (2), Pol Aymany, Marc Zanou, Marti Sola (21), Alexis Utilosillo, David Barrios (1), Marc Samaranch, Oriol Samaranch (3), Caries Torres i Joel Aruai (1).

 

FUTBOL SALA

ALEVI MASCULÍ
ACLE GUISSONA 6   BALAGUER C.F.S. 5
Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabe 7.05.11 a les 11h. Un partit amb una primera part dominada pels de Balaguer que van anar al descans amb un comode 5 a 1. La reacció dels locals la segona part va capgira el marcador aconseguint la victoria amb un 6 a 5. Màxim golejador pel Guissona Svaytoslav Boymmystruck amb 3 gols.
Alineació: ACLE GUISSONA: Sergio Jimenez, Josep Puig (1), Idoya pujades, Svaytoslav Boymmystruck(3), Gabriel Cristian, Francesc Millanes, Roger Caixal, Ian Parra, Pau Selles (2), David Medina i Alexandru.
BALAGUER C.F.S.: Roger Barbosa, Jordina Rovira, Arnau Llobera, Josep Hoyo, Alina Dumar, Guifre Rosanes (2), Marc Tamarco (2), Aleix Rodriguez i Oriol Barbosa.
JUVENIL MASCULÍ
TARREGA 7     ACLE GUISSONA 9
Partit jugat al pavelló de Tàrrega el dissabte 7.05.11 a les 17,20 h. Bon partit amb molts gols i molta animació. Amb un nivell de joc molt alt i emoció fins l’ ultim minut.
Alineació: TARREGA: Miquel Armengol, Mohamed Khaim, Manze Berraisouce (2), Jun Wang, David Alvarez (2), Albert Godoy, Oumar Bello, Javier Molina (3) i Jonatahan Romero.
ACLE GUISSONA.: Oriol Trill, Joel Cuñat, Marwan Kammach (1), Enna Salem (3), Fran Blanco, Sergio Lopez, Oriol Lopez (3) i Sergi Cabo (2).