L'ESTRELLA D'ORIENT GUIA ELS REIS FINS A LA VILA DE GUISSONA

Ses Majestats els Reis Mags d'Orient van arribar a Guissona guiats per una estrella que havien elaborat nens i nenes la setmana prèvia en el marc de les activitats prèvies a la Cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d'Orient.

DIMARTS 10 GENER 2017

Els Reis van arribar puntualment a 2/4 de 7 de la tarda en una carrossa encapçalada per l'estrella de Betlem i acompanyats per una seixantena de patges que els presidien sota la llum de les torxes. Arribats a la zona esportiva, cada rei es va situar amb el seu seguici a la carrossa reial fent un recorregut que els va portar fins al nucli històric on van iniciar el seu recorregut a peu fins a l'església on van adorar l'infant Jesús, després al balcó de l'Ajuntament l'Alcalde els va fer entrega de la clau de la vila donant accés a totes les cases de Guissona i els reis van oferir als vilatans un divertit pregó sobre diferents temes d'actualitat municipal.

 

Al llarg de la cavalcada els Patges van repartir 300 Kg de caramels i carbó pels més entremaliats

Després els reis van rebre als infants a la sala de plens i seguidament van iniciar el repartiment de regals per les llars de la vila

 

 

 

Imatges: Josefina Miralles

 


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat