LET’S CLEAN UP EUROPE PER PRIMERA VEGADA A GUISSONA

Aquest matí alumnes de primer i segon de secundària dels centres educatius de la vila han recollit 240 Kg de residus en diferents espais de l'entorn de la vila en una campanya de recollida de residus incontrolats, promoguda des de l'Agència Catalana de Residus en el marc de la campanya LET'S CLEAN UP EUROPE - Moltes gràcies a tots!

DIVENDRES 06 MAIG 2016

Aquest matí i en el marc de la campanya LET’S CLEAN UP EUROPE, els alumnes de primer d’ESO de l’Institut de Guissona s’han trobat amb els alumnes de primer i segon d’ESO de la FEDAC GUISSONA per portar a terme una campanya de neteja en diferents espais relacionats amb el patrimoni de la vila.

Aquesta acció iniciativa de la regidoria de medi ambient i del Pla Educatiu d'Entorn s'ha pogut portar a terme gràcies al suport dels centres educatius de la vila. Els seus alumnes, un total de 120, s’han dividit en cinc grups i han realitzat la neteja de l’entorn de Sant Macari, del camí romà, del pou del gel, de l’Ermita de Sant Romà i el Torrent del Passarell.

Let’s clean europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

En la jornada de neteja s’han recolit 240 Kg de residus de tot tipus: vidre, deixalles, pneumàtics, ampolles de plàstic, …

Aquesta campanya ha servit per conscienciar a la població jove de Guissona de la gran quantitat de residuts llençats incontroladament.

La campanya Let's Clean Up Europe té lloc 6,7 i 8 de maig de 2016.