L'handbol del cap de setmana

Aquesta setmana els equips cadet masculí i femení i l'equip infantil femeni d'handbol han jugat els seus corresponents partits. Cal destacar la victòria de l'equip infantil femení amb l'Agramunt.

DILLUNS 28 FEBRER 2011

 
CADET MASCULÍ
 
LYCEO FRANCES 32    ACLE GUISSONA 22
Partit jugat a la pista del Col·legi Sagrat Cor de Sarrià el diumenge 27 de febrer a les 12 del migdia. Un parcial la primera part de 20 a 11 , els jugadors de Guissona amb una defensa que no podia parar als contrincants. Ja a la segona part reacció dels nens de l’ACLE que amb un parcial de 12 a 11 van jugar millor, però no van poder remuntar el partit. Màxim golejador Roger Pijuan amb 8 gols seguit d’Oriol Andres amb 6.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Roger Rull (1), Josep Santesmases (1), Roger Pijuan (8), Gerard Majoral, Kevin Diaz (1), Oriol Andres (6), Cristian Perez (3), Albert Gomez (1), Aleix Gomez (1), Jonathan Diaz i Daniel Galan.
 LICEO FRANCES: David Valles, ALvaro, Victor Moya, Eduard Fonz, Tomeu Lopez, Oscar Nadal, Guillem Montull, Aitor Salvador, Sergi Moise, Conrad, Alvaro Diaz.
 
 
INFANTIL FEMENI
 
 
ACLE GUISSONA 24   C.H.AGRAMUNT 4
Partit jugat al pavelló de Guissona el dissabte 26 de febrer a les 17:00 h. Domini absolut de les locals que no van donar gaires opcions a l’ Agramunt , un equip nou que acaben de començar a jugar a Handbol. Parcial la primera part de 14 a 3 i a la segona de 10 a 1. Gran actuació de la portera de Guissona Gloria Lobo.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Laia Espinagosa, Irene Couceiro, Miriam Regue, Lluïsa Rull, Sara Areny i Meritxell Perez.
C.H.AGRAMUNT: Anivid Pedros, Cristina Boncompte, Coral Puig, Marina Esteban, Andrea Lopez, Amanda Pires, Judit Huguet, Rosalia Balagueró, Alexandra Surd, Ingrid Antequera, Maria Puebla, De la Vega, Laia Andres i Cristina Mendoza.
 
CADET FEMENI
 
ACLE GUISSONA 20    CASTELLDEFELS 24
Partit jugat a Guissona el dissabte 26 a les 19h. Bon partit de les locals que amb un parcial la primera part de 13 a 13 van aguantar fins l’últim minut que no van poder amb la pressió de les de Castelldefels que van estar mes encertades els últims minuts. Un parcial la segona part de 7 a 11. Màxima golejadora Erica Valero amb 10 gols. Gran partit de la portera de l’ ACLE Guissona Judit Bosch que va fer parades espectaculars.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Judith Bosc, Irene Guim, Marina Raluy (1), Erica Valero (10), Marta Santesmases (1), Farners Dalmases (1), Sara Kammach (1), Aina Farres (1), Berta Graells (5) i Oksana Fesenko.
CASTELLDEFELS: Daniela Marin, Figini Gstottner (2), Ainhoa Amoros (5), Alexia Picas (5), Monica Galvan, Paula Gonzalez (3), Ana Calle (3), laia Andrade (1), Andrea Garrido (2), Noelia Suarez (2), Laia Saavedra, Marta Boroogo, Anna Gonzalez (1) i Laia Sanchez.