L'HBLE. SR. JORDI CIURANETA, VISITA PER PRIMER COP L'AJUNTAMENT DE GUISSONA

Aquest matí, l'Hble Sr. Jordi Ciuraneta, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha visitat el Grup Alimentari Guissona on ha mantingut una reunió amb el president i fundador de les empreses del Grup Alimentari Guissona, el Sr. Jaume Alsina; el Sr. Ramon Alsina, conseller delegat de la Corporació Alimentària Guissona; el Sr. Jaume Alsina Cornellana, adjunt a direcció; el Sr. Josep Ribó, director d'Alimentació Animal.

DIVENDRES 23 OCTUBRE 2015

Divendres, 23 d'octubre. 


L'HBLE. SR. JORDI CIURANETA, VISITA PER PRIMER COP L'AJUNTAMENT DE GUISSONA

Aquest matí, l'Hble Sr. Jordi Ciuraneta, conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha visitat el Grup Alimentari Guissona on ha mantingut una reunió amb el president i fundador de les empreses del Grup Alimentari Guissona, el Sr. Jaume Alsina; el Sr. Ramon Alsina, conseller delegat de la Corporació Alimentària Guissona; el Sr. Jaume Alsina Cornellana, adjunt a direcció; el Sr. Josep Ribó, director d'Alimentació Animal,

Després d'aquesta reunió s'ha traslladat a l'Ajuntament, on s'han afegit a la comitiva del Conseller el Sr. Joan Girona, director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries i el Sr. Jaume Fabà, director dels Serveis Territorials del DARP a Lleida. En la visita a l'Ajuntament han signat el llibre d'honor i s'ha mantingut una breu reunió amb Alcalde i regidors, en la que s'han plantejat les preocupacions entorn al Canal Segarrra-Garrigues, com la pèrdua de subvencions europees i les limitacions de les zones de reg.

Acabada la visita a l'Ajuntament les autoritats s'han traslladat al complex alimentari on han fet la visita dels diferents espais i després s'han traslladat a dinar al camp de golf.