L'HOME RECICLAT, EL NOU VOLUM DE LA COL•LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE"

En el marc del DIA DEL CONTE, Guissona va presentar L'HOME RECICLAT, el cinquè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE. Per cinquena vegada, l'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família.

DIMECRES 19 ABRIL 2017

L'HOME RECICLAT, EL NOU VOLUM DE LA COL·LECCIÓ "GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE"

 

El passat dijous, 13 d'abril, en el marc del DIA DEL CONTE, Guissona va presentar L'HOME RECICLAT, el cinquè volum de la col·lecció GUISSONA, HISTÒRIES DE CONTE.

Per cinquena vegada, l'escriptora Marga Codina, acompanyada per la il·lustradora Agnès Pla, han portat a la llum un llibre dirigit als petits de la família, en aquesta edició amb l'objectiu de promoure el civisme i el reciclatge entre els més petits, una bonica història, on el Piteu i la Llucia viuen una nova aventura, aquesta vegada acompanyats d'un nou personatge, el Magí.

Durant tota la jornada es van portar a terme diferents activitats i tallers entorn al món del reciclatge, en els que també hi va col·laborar l'Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Segarra.

El conte es pot adquirir al Museu i la llibreria de Guissona.


CLAUSTRE OLIVERES VIDAL
Àrea de comunicació, Joventut i Pla Educatiu d'Entorn

Tel. 973 550 005 (ext. 201)
www.guissona.cat