L'IES Guissona s'omple de PETITS GRANS POETES

El passat divendres, 24 d’abril, tot just després de la celebració de la diada del llibre, Guissona presenta al pavelló polivalent de l’IES Guissona el llibre PETITS GRANS POETES.

DILLUNS 27 ABRIL 2009

El passat divendres, 24 d’abril, tot just després de la celebració de la diada del llibre, Guissona presenta al pavelló polivalent de l’IES Guissona el llibre PETITS GRANS POETES.

 

Aquest llibre, recull de les obres premiades a la VI convocatòria del Concurs Literari Jordi Pàmias, es va presentar el mateix dia en que es va fer l’entrega de premis de la mateixa convocatòria.

 

El pavelló polivalent de l’IES Guissona va albergar l’acte en el qual es va premiar a més de 100 poetes de la nostra vila. La convocatòria de Premis Jordi Pàmias s’obre durant el mes de setembre a tots els nens i nenes dels centres educatius de primària – de primer a sisè – i a tots els nois i noies de l’IES Guissona i es donen tres premis per curs.

 

La sisena edició del premi Jordi Pàmias recull poesia escrita i poesia visual, el Jurat de l’edició d’enguany va ser format pels professors de l’Escola Municipal de Música “Josep Maria Llorens i Cisteró” i per la dissenyadora gràfica local, Mercè Serra.

 

L’entrega de premis va anar a càrrec de la regidora d’Educació, Angelina Infante, acompanyada de l’Alcalde, Josep Cosconera i del president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva, a més de comptar amb la presència del poeta local que dóna nom a aquest concurs, el Sr. Jordi Pàmias, que durant l’acte va recitar tres poemes del llibre “Itinerari Poètic de Jordi Pàmias a Guissona”, a més en l’acte es va comptar amb un petit concert de música a càrrec de l’Escola de Música de la vila.

 

Aquest acte que va comptar amb la presència d’unes tres-centes persones va donar molt ressó a aquest concurs literari. En l’acte, Josep Cosconera, va aprofitar per recordar i animar a tothom a participar a la I CONVOCATÒRIA DEL PREMI JORDI PÀMIAS per a adults, essent el 15 de setembre l’últim dia per presentar les obres per part dels participants.