L'INFANTIL MASCULÍ DE L'ACLE MATEMÀTICAMENT CLASSIFICAT PER A 1/4 DE FINALS DE LA COPA FEDERACIÓ

Després d'un partit molt ben executat pels locals, la 10a victòria consecutiva va arribar, per un sòlid 38 a 27 i fent del pavelló tota una festa.

DIMARTS 30 ABRIL 2024

El passat dissabte 27 d'abril, el pavelló municipal d'esports 1 d'Octubre de Guissona acollia un nou partit de la fase regular de la copa federació infantil masculina, on s'enfrontaven els locals, l'ACLE Guissona davant el CE Handbol El Vendrell (Tarragona).
Els locals arribaven com a invictes després de 9 jornades de competició, i rebien el Vendrell, a priori un rival de la part baixa.
Partit molt seriòs dels guissonencs, que sabien que amb una victòria estaven matemàticament a 1/4 de finals, a falta d'una jornada de la finalització de la fase regular.
Després d'un partit molt ben executat pels locals, la 10a victòria consecutiva va arribar, per un sòlid 38 a 27 i fent del pavelló tota una festa.
Els nois finalitzaran la fase regular a sabadell, el proper cap de setmana, on esperen acabar amb una vitòria més i finalitzar com a líders de grup la fase regular, esperant rival per a l'eliminatòria a partit únic de 1/4 de finals.
Gran fase regular, amb victòries davant: Lleida HC, Handbol Gavà, Handbol Poblenou, Serradells Andorra, CEH Vendrell i 1 derrota davant el H Sant Cugat.
L'equip està format pels jugadors: Alex i Iker Bravo, Biel Llordés, Arnau Eberhard, Edu Viasu, Iu Coloma, Marc Vila, Jordi Argerich, Muha Danso, Adelin Popa, Oriol Llobet, Akram Achalhe, David Duda.i Max Diatta. I el staff tècnic: Michael Valencia, Carolina Mazabuel, Caralin Viasu i Juanjo Coloma.